Välkommen



onsdag 19 november 2008

Vi målar

Inte så konstnärligt precis, men vi målar. Vita väggar och tak i vardagsrummet. Grannen har fått spegelväggen och kommer att göra något konstverk av den. Baghera är noga med att vi får ordentligt med lunch, så att det blir över att bjuda på (till honom alltså) :)

Med rätt stor säkerhet kom den här förströelsen alldeles lagom för att bryta Opus griniga attityd till Lalaiths hankattsdoftande hemkomst. I dag har de lekt för fullt i den fantastiska labyrinten av möbler som står hoptravad i mitten av rummet under en stor plast. Ok, ett och annat fräs har han väl fått ur sig, men hon är helt klart en del av flocken igen här hemma.

På lördag fortsätter måleriet och på söndag hoppas jag kunna möblera upp och få lite fint. Då ska det bli glasdörrar på bokhyllan. Gissa varför??? (Ledtråd: Boing, boing, boing)

1 kommentar:

Concinnus sa...

Jaha, fler som målar...
Måste du också vänta tills dess att de sover?
I och med att lillan absolut ska hjälpa till med allting så har jag plötsligt TRE siameser som ska vara behjälpliga. För de vuxna kan ju inte låta bli att blanda sig i när hon gör det... Och hur mycket vit färg har jag fått torka bort från golv och möbler tror du? :-) (Det står på burken att färgen är snabbtorkande, men inte tillräckligt snabb tydligen.)

Fint att Opus slutat sura. Men klart att han var tvungen att säga till lite.

Hej, hej