Välkommen



fredag 22 januari 2010

Bildbomb

Här kommer en bildbomb med Eleseus. Lalla och Sadie får också vara med på ett hörn. Opus tycker fortfarande att den lille är ganska läskig, men i morse lekte de en meter från varandra, så det blir bättre och bättre.

Klicka på bilderna för att se större!

Söt kille!


Eleseus har burrat upp sig, men Lalla är cool.


Blir ren


Bus


Eleseus och flickorna leker med tunneln


Snoddarna var skoj


Wrooom


Det här är också en skojig leksak


Kolla in svansburret :)


Grrrrrrr!


Sadie visar att det kan ligga monster bakom gardinen


Smyger


Äh, nu snodde ju hon leksaken...


Sadie försöker ställa sig in

6 kommentarer:

Concinnus sa...

Iiih hiiii hi hi... vilken svansföring!! :-D

Vad duktig Sadie är som visar vilken snäll och duktig lekkamrat hon är! :-)
/I.

Felicula sa...

ja, han kom med inbyggd flaskborste :) Sadie är jätteduktig, de har legat tillsammans i mitt knä i kväll också och nu leker de, med visst litet morrande, men de springer och busar fram och tillbaka och ropar på varandra, så där är isen verkligen bruten. Lalla tar hand om Opus och ligger med honom inne i garderoben för tillfället. Ovanligt att sitta ensam i soffan, haha.

Inkan o Ligan sa...

hehe Vilka underbara bilder.
Ser ju ut att gå bra juh.
Älskar verkligen svanburret.
*ler*

Jelena sa...

Tack för jättefina bilder. Jag undrade hur det går för Eleseus... och jag är glad att det går bra! Så söt och modig liten kisse!

Tina sa...

Åh vad fin han är! Hans svans är som en liten grankvist ;D Går han bra ihop med dom andra katterna nu?

Felicula sa...

Tack för alla kommentarer. Jo, nu är det lugnt. Opus och Eleseus tvättar inte varandra än, men de äter från skålarna bredvid varandra och har lekt lite (och de är ju sista paret ut så att säga, Sadie har varit modigast och har också börjat tvätta Lilleman). En vecka tror jag är ganska normalt för att föra in en ny och det har ju inte varit något bråk, bara avvaktande och en del fräs "för säkerhets skull". Alla har sovit tillsammans med mig i sängen i två nätter nu dessutom. Men det verkar som om eleseus och Sadie helst går tillsammans och Opus och Lalla. Det är ju bra om de är två och två så att ingen blir ensam.